Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508
Назва: Обґрунтування технології виробництва грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva hryliazhnykh tsukerok na osnovi nasinnia oliinykh kultur
Автори: Коваленко, Наталія Валеріївна
Kovalenko, Nataliia
Ключові слова: грильяж
hryliazh
насіння льону
nasinnia lonu
насіння гарбуза
nasinnia harbuza
насіння кунжуту
nasinnia kunzhutu
соняшникове ядро
soniashnykove yadro
конопляне ядро
konopliane yadro
показники складу та якості
pokaznyky skladu ta yakosti
структурно-механічні властивості
strukturno-mekhanichni vlastyvosti
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Коваленко Н.В. Обґрунтування технології виробництва грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Наталія Валеріївна Коваленко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 103 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розроблення рецептури грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур, яке характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для збільшення асортименту цукристих кондитерських виробів, орієнтованих на споживачів, які піклуються про своє здоров’я.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury hryliazhnykh tsukerok na osnovi nasinnia oliinykh kultur, yake kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia zbilshennia asortymentu tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv, oriientovanykh na spozhyvachiv, yaki pikluiutsia pro svoie zdorovia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко Н. В..pdf6,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.