Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510
Title: | Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировини |
Other Titles: | Tekhnolohiia vyrobnytstva pozhyvnoho ta ozdorovchoho smuzi z vykorystanniam riznoi kharchovoi syrovyny |
Authors: | Коротков, Олександр Олегович Korotkov, Oleksandr |
Keywords: | банани banany яблука yabluka м’ята miata спіруліна spirulina плазмо активована вода plazmo aktyvovana voda харчова цінність kharchova tsinnist |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Коротков О.О. Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировини : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Олександр Олегович Коротков ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510 |
Abstract: | Об’єкт дослідження технологія виготовлення нового поживного та оздоровчого смузі. Метою роботи є виготовити нове оздоровче та поживне смузі для спортсменів, яке б задовольнило їхню добову потребу в поживних речовинах, для ресторанного бізнесу, а також розширити асортимент напоїв типу смузі.Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyhotovlennia novoho pozhyvnoho ta ozdorovchoho smuzi. Metoiu roboty ye vyhotovyty nove ozdorovche ta pozhyvne smuzi dlia sportsmeniv, yake b zadovolnylo yikhniu dobovu potrebu v pozhyvnykh rechovynakh, dlia restorannoho biznesu, a takozh rozshyryty asortyment napoiv typu smuzi. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Коротков О.О..pdf | 3,03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.