Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510| Назва: | Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировини |
| Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva pozhyvnoho ta ozdorovchoho smuzi z vykorystanniam riznoi kharchovoi syrovyny |
| Автори: | Коротков, Олександр Олегович Korotkov, Oleksandr |
| Ключові слова: | банани banany яблука yabluka м’ята miata спіруліна spirulina плазмо активована вода plazmo aktyvovana voda харчова цінність kharchova tsinnist |
| Дата публікації: | 2022 |
| Бібліографічний опис: | Коротков О.О. Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировини : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Олександр Олегович Коротков ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510 |
| Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження технологія виготовлення нового поживного та оздоровчого смузі. Метою роботи є виготовити нове оздоровче та поживне смузі для спортсменів, яке б задовольнило їхню добову потребу в поживних речовинах, для ресторанного бізнесу, а також розширити асортимент напоїв типу смузі.Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyhotovlennia novoho pozhyvnoho ta ozdorovchoho smuzi. Metoiu roboty ye vyhotovyty nove ozdorovche ta pozhyvne smuzi dlia sportsmeniv, yake b zadovolnylo yikhniu dobovu potrebu v pozhyvnykh rechovynakh, dlia restorannoho biznesu, a takozh rozshyryty asortyment napoiv typu smuzi. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Коротков О.О..pdf | 3,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
