Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510
Назва: Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировини
Інші назви: Tekhnolohiia vyrobnytstva pozhyvnoho ta ozdorovchoho smuzi z vykorystanniam riznoi kharchovoi syrovyny
Автори: Коротков, Олександр Олегович
Korotkov, Oleksandr
Ключові слова: банани
banany
яблука
yabluka
м’ята
miata
спіруліна
spirulina
плазмо активована вода
plazmo aktyvovana voda
харчова цінність
kharchova tsinnist
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Коротков О.О. Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировини : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Олександр Олегович Коротков ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження технологія виготовлення нового поживного та оздоровчого смузі. Метою роботи є виготовити нове оздоровче та поживне смузі для спортсменів, яке б задовольнило їхню добову потребу в поживних речовинах, для ресторанного бізнесу, а також розширити асортимент напоїв типу смузі.Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyhotovlennia novoho pozhyvnoho ta ozdorovchoho smuzi. Metoiu roboty ye vyhotovyty nove ozdorovche ta pozhyvne smuzi dlia sportsmeniv, yake b zadovolnylo yikhniu dobovu potrebu v pozhyvnykh rechovynakh, dlia restorannoho biznesu, a takozh rozshyryty asortyment napoiv typu smuzi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коротков О.О..pdf3,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.