Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511
Title: | Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинів |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii pererobky shrotiv z zastosuvanniam plazmokhimichno aktyvovanykh vodnykh rozchyniv |
Authors: | Маркін, Антон Миколайович Markin, Anton |
Keywords: | шрот shrot соняшниковий шрот soniashnykovyi shrot плазмохімічно активована вода plazmokhimichno aktyvovana voda плазмохімічно активований водний розчин гіпохлорату натрію plazmokhimichno aktyvovanyi vodnyi rozchyn hipokhloratu natriiu патогенна мікрофлора patohenna mikroflora |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Маркін А.М. Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Антон Миколайович Маркін ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 96 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511 |
Abstract: | Об’єкт дослідження: соняшниковий шрот, як потенційне джерело патогенних мікроорганізмів у раціоні тварин; плазмохімічно активовані водні розчини, як перспективний засіб зменшення патогенної мікрофлори.Мета роботи: перевірити гіпотезу, що соняшниковий шрот має зараження сальмонелою, кишковою паличкою та стафілококом, яке здатне зменшити оборобка плазмохімічно активовованими водними розчинамиObiekt doslidzhennia: soniashnykovyi shrot, yak potentsiine dzherelo patohennykh mikroorhanizmiv u ratsioni tvaryn; plazmokhimichno aktyvovani vodni rozchyny, yak perspektyvnyi zasib zmenshennia patohennoi mikroflory.Meta roboty: pereviryty hipotezu, shcho soniashnykovyi shrot maie zarazhennia salmoneloiu, kyshkovoiu palychkoiu ta stafilokokom, yake zdatne zmenshyty oborobka plazmokhimichno aktyvovovanymy vodnymy rozchynamy |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Маркін А.М..pdf | 4,38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.