Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511
Назва: | Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинів |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii pererobky shrotiv z zastosuvanniam plazmokhimichno aktyvovanykh vodnykh rozchyniv |
Автори: | Маркін, Антон Миколайович Markin, Anton |
Ключові слова: | шрот shrot соняшниковий шрот soniashnykovyi shrot плазмохімічно активована вода plazmokhimichno aktyvovana voda плазмохімічно активований водний розчин гіпохлорату натрію plazmokhimichno aktyvovanyi vodnyi rozchyn hipokhloratu natriiu патогенна мікрофлора patohenna mikroflora |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Маркін А.М. Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Антон Миколайович Маркін ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 96 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження: соняшниковий шрот, як потенційне джерело патогенних мікроорганізмів у раціоні тварин; плазмохімічно активовані водні розчини, як перспективний засіб зменшення патогенної мікрофлори.Мета роботи: перевірити гіпотезу, що соняшниковий шрот має зараження сальмонелою, кишковою паличкою та стафілококом, яке здатне зменшити оборобка плазмохімічно активовованими водними розчинамиObiekt doslidzhennia: soniashnykovyi shrot, yak potentsiine dzherelo patohennykh mikroorhanizmiv u ratsioni tvaryn; plazmokhimichno aktyvovani vodni rozchyny, yak perspektyvnyi zasib zmenshennia patohennoi mikroflory.Meta roboty: pereviryty hipotezu, shcho soniashnykovyi shrot maie zarazhennia salmoneloiu, kyshkovoiu palychkoiu ta stafilokokom, yake zdatne zmenshyty oborobka plazmokhimichno aktyvovovanymy vodnymy rozchynamy |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маркін А.М..pdf | 4,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.