Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511
Назва: Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii pererobky shrotiv z zastosuvanniam plazmokhimichno aktyvovanykh vodnykh rozchyniv
Автори: Маркін, Антон Миколайович
Markin, Anton
Ключові слова: шрот
shrot
соняшниковий шрот
soniashnykovyi shrot
плазмохімічно активована вода
plazmokhimichno aktyvovana voda
плазмохімічно активований водний розчин гіпохлорату натрію
plazmokhimichno aktyvovanyi vodnyi rozchyn hipokhloratu natriiu
патогенна мікрофлора
patohenna mikroflora
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Маркін А.М. Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Антон Миколайович Маркін ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 96 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження: соняшниковий шрот, як потенційне джерело патогенних мікроорганізмів у раціоні тварин; плазмохімічно активовані водні розчини, як перспективний засіб зменшення патогенної мікрофлори.Мета роботи: перевірити гіпотезу, що соняшниковий шрот має зараження сальмонелою, кишковою паличкою та стафілококом, яке здатне зменшити оборобка плазмохімічно активовованими водними розчинамиObiekt doslidzhennia: soniashnykovyi shrot, yak potentsiine dzherelo patohennykh mikroorhanizmiv u ratsioni tvaryn; plazmokhimichno aktyvovani vodni rozchyny, yak perspektyvnyi zasib zmenshennia patohennoi mikroflory.Meta roboty: pereviryty hipotezu, shcho soniashnykovyi shrot maie zarazhennia salmoneloiu, kyshkovoiu palychkoiu ta stafilokokom, yake zdatne zmenshyty oborobka plazmokhimichno aktyvovovanymy vodnymy rozchynamy
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маркін А.М..pdf4,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.