Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7518
Title: | Вплив попередників на урожайність пшениці озимої в умовах фермерського господарства «Дніпро» Кам҆янського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Vplyv poperednykiv na urozhainist pshenytsi ozymoi v umovakh fermerskoho hospodarstva «Dnipro» Kam҆ianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Проскурня, Костянтин Вікторович Proskurnia, Kostiantyn Viktorovych |
Keywords: | пшениця озима pshenytsia ozyma попередники poperednyky властивості грунту vlastyvosti hruntu врожайність vrozhainist |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно–економічний університет |
Citation: | Проскурня К. В. Вплив попередників на урожайність пшениці озимої в умовах фермерського господарства «Дніпро» Кам҆янського району Дніпропетровської області : магістер.кваліф. робота : 201, Агрономія / Костянтин Проскурня; наук. кер. В. Позняк ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. загального землеробства та грунтознавства. – Дніпро, 2023. – 53 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7518 |
Abstract: | В сучасних геополітичних умовах важлива роль приділяється збільшенню виробництва, розробці та освоєння ресурсозберігаючих технологічних заходів по вирощуванню культур сільськогосподарського призначення, зокрема найважливішої зернової культури пшениці озимої.V suchasnykh heopolitychnykh umovakh vazhlyva rol prydiliaietsia zbilshenniu vyrobnytstva, rozrobtsi ta osvoiennia resursozberihaiuchykh tekhnolohichnykh zakhodiv po vyroshchuvanniu kultur silskohospodarskoho pryznachennia, zokrema naivazhlyvishoi zernovoi kultury pshenytsi ozymoi. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7518 |
Appears in Collections: | Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Проскурня К. В..pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.