Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7518
Назва: Вплив попередників на урожайність пшениці озимої в умовах фермерського господарства «Дніпро» Кам҆янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Vplyv poperednykiv na urozhainist pshenytsi ozymoi v umovakh fermerskoho hospodarstva «Dnipro» Kam҆ianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Проскурня, Костянтин Вікторович
Proskurnia, Kostiantyn Viktorovych
Ключові слова: пшениця озима
pshenytsia ozyma
попередники
poperednyky
властивості грунту
vlastyvosti hruntu
врожайність
vrozhainist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно–економічний університет
Бібліографічний опис: Проскурня К. В. Вплив попередників на урожайність пшениці озимої в умовах фермерського господарства «Дніпро» Кам҆янського району Дніпропетровської області : магістер.кваліф. робота : 201, Агрономія / Костянтин Проскурня; наук. кер. В. Позняк ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. загального землеробства та грунтознавства. – Дніпро, 2023. – 53 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7518
Короткий огляд (реферат): В сучасних геополітичних умовах важлива роль приділяється збільшенню виробництва, розробці та освоєння ресурсозберігаючих технологічних заходів по вирощуванню культур сільськогосподарського призначення, зокрема найважливішої зернової культури пшениці озимої.V suchasnykh heopolitychnykh umovakh vazhlyva rol prydiliaietsia zbilshenniu vyrobnytstva, rozrobtsi ta osvoiennia resursozberihaiuchykh tekhnolohichnykh zakhodiv po vyroshchuvanniu kultur silskohospodarskoho pryznachennia, zokrema naivazhlyvishoi zernovoi kultury pshenytsi ozymoi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7518
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проскурня К. В..pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.