Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7539
Title: | Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачем |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva shokoladnoi pasty z sodovym napovniuvachem |
Authors: | Кірьянова, Катерина Kirianova, Kateryna |
Keywords: | шоколадна паста shokoladna pasta солод solod кондитерський виріб kondyterskyi vyrib функціональність funktsionalnist біоактивація зернового матеріалу bioaktyvatsiia zernovoho materialu дослідження doslidzhennia удосконалення рецептур udoskonalennia retseptur |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Кірьянова К. Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачем : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Катерина Кірьянова ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7539 |
Abstract: | Об’єкт дослідження є галузь харчової промисловості,що орієнтується на виробництві кондитерських виробів. Метою роботи є розробка кондитерського виробу функціонального інноваційного призначення здодаванням ферментованого солоду. Методи дослідження органолептичні методи,балова оцінка якості продукції, фізико-хімічні методи Obiekt doslidzhennia ye haluz kharchovoi promyslovosti,shcho oriientuietsia na vyrobnytstvi kondyterskykh vyrobiv. Metoiu roboty ye rozrobka kondyterskoho vyrobu funktsionalnoho innovatsiinoho pryznachennia zdodavanniam fermentovanoho solodu. Metody doslidzhennia orhanoleptychni metody,balova otsinka yakosti produktsii, fizyko-khimichni metody. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7539 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кірьянова К.Д..pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.