Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7539
Title: Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачем
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva shokoladnoi pasty z sodovym napovniuvachem
Authors: Кірьянова, Катерина
Kirianova, Kateryna
Keywords: шоколадна паста
shokoladna pasta
солод
solod
кондитерський виріб
kondyterskyi vyrib
функціональність
funktsionalnist
біоактивація зернового матеріалу
bioaktyvatsiia zernovoho materialu
дослідження
doslidzhennia
удосконалення рецептур
udoskonalennia retseptur
Issue Date: 2022
Citation: Кірьянова К. Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачем : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Катерина Кірьянова ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7539
Abstract: Об’єкт дослідження є галузь харчової промисловості,що орієнтується на виробництві кондитерських виробів. Метою роботи є розробка кондитерського виробу функціонального інноваційного призначення здодаванням ферментованого солоду. Методи дослідження органолептичні методи,балова оцінка якості продукції, фізико-хімічні методи Obiekt doslidzhennia ye haluz kharchovoi promyslovosti,shcho oriientuietsia na vyrobnytstvi kondyterskykh vyrobiv. Metoiu roboty ye rozrobka kondyterskoho vyrobu funktsionalnoho innovatsiinoho pryznachennia zdodavanniam fermentovanoho solodu. Metody doslidzhennia orhanoleptychni metody,balova otsinka yakosti produktsii, fizyko-khimichni metody.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7539
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кірьянова К.Д..pdf2,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.