Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7539
Назва: | Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачем |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva shokoladnoi pasty z sodovym napovniuvachem |
Автори: | Кірьянова, Катерина Kirianova, Kateryna |
Ключові слова: | шоколадна паста shokoladna pasta солод solod кондитерський виріб kondyterskyi vyrib функціональність funktsionalnist біоактивація зернового матеріалу bioaktyvatsiia zernovoho materialu дослідження doslidzhennia удосконалення рецептур udoskonalennia retseptur |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Кірьянова К. Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачем : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Катерина Кірьянова ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7539 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження є галузь харчової промисловості,що орієнтується на виробництві кондитерських виробів. Метою роботи є розробка кондитерського виробу функціонального інноваційного призначення здодаванням ферментованого солоду. Методи дослідження органолептичні методи,балова оцінка якості продукції, фізико-хімічні методи Obiekt doslidzhennia ye haluz kharchovoi promyslovosti,shcho oriientuietsia na vyrobnytstvi kondyterskykh vyrobiv. Metoiu roboty ye rozrobka kondyterskoho vyrobu funktsionalnoho innovatsiinoho pryznachennia zdodavanniam fermentovanoho solodu. Metody doslidzhennia orhanoleptychni metody,balova otsinka yakosti produktsii, fizyko-khimichni metody. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7539 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кірьянова К.Д..pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.