Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540
Title: Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів
Other Titles: Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva solodu iz zastosuvanniam biokatalizatoriv
Authors: Олійник, Андрій Анатолійович
Oliinyk, Andrii
Keywords: зерно
zerno
ячмінь
yachmin
солод
solod
біокаталізатори
biokatalizatory
солодовня
solodovnia
технологія
tekhnolohiia
замочування
zamochuvannia
проростання
prorostannia
сушіння
sushinnia
активність
aktyvnist
процес
protses
Issue Date: 2022
Citation: Олійник А.А. Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Андрій Анатолійович Олійник ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є – обґрунтування технології виробництва темного солоду із застосуванням біокаталізаторів. Об’єкт дослідження – зерно ячменю сорту шкарлет, що має потенціал до виробництва темного солоду та біокаталізатори різних виробників. Предмет дослідження – взаємозв’язок показників якості зерна ячменю та показників біокаталізаторів (їх сумішей) з показниками якості отриманого солоду.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye – obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva temnoho solodu iz zastosuvanniam biokatalizatoriv. Obiekt doslidzhennia – zerno yachmeniu sortu shkarlet, shcho maie potentsial do vyrobnytstva temnoho solodu ta biokatalizatory riznykh vyrobnykiv. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok pokaznykiv yakosti zerna yachmeniu ta pokaznykiv biokatalizatoriv (ikh sumishei) z pokaznykamy yakosti otrymanoho solodu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Олійник А. А..pdf1,2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.