Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540
Title: | Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів |
Other Titles: | Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva solodu iz zastosuvanniam biokatalizatoriv |
Authors: | Олійник, Андрій Анатолійович Oliinyk, Andrii |
Keywords: | зерно zerno ячмінь yachmin солод solod біокаталізатори biokatalizatory солодовня solodovnia технологія tekhnolohiia замочування zamochuvannia проростання prorostannia сушіння sushinnia активність aktyvnist процес protses |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Олійник А.А. Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Андрій Анатолійович Олійник ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540 |
Abstract: | Метою кваліфікаційної роботи є – обґрунтування технології виробництва темного солоду із застосуванням біокаталізаторів. Об’єкт дослідження – зерно ячменю сорту шкарлет, що має потенціал до виробництва темного солоду та біокаталізатори різних виробників. Предмет дослідження – взаємозв’язок показників якості зерна ячменю та показників біокаталізаторів (їх сумішей) з показниками якості отриманого солоду.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye – obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva temnoho solodu iz zastosuvanniam biokatalizatoriv. Obiekt doslidzhennia – zerno yachmeniu sortu shkarlet, shcho maie potentsial do vyrobnytstva temnoho solodu ta biokatalizatory riznykh vyrobnykiv. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok pokaznykiv yakosti zerna yachmeniu ta pokaznykiv biokatalizatoriv (ikh sumishei) z pokaznykamy yakosti otrymanoho solodu. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Олійник А. А..pdf | 1,2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.