Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540
Назва: | Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva solodu iz zastosuvanniam biokatalizatoriv |
Автори: | Олійник, Андрій Анатолійович Oliinyk, Andrii |
Ключові слова: | зерно zerno ячмінь yachmin солод solod біокаталізатори biokatalizatory солодовня solodovnia технологія tekhnolohiia замочування zamochuvannia проростання prorostannia сушіння sushinnia активність aktyvnist процес protses |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Олійник А.А. Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Андрій Анатолійович Олійник ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540 |
Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи є – обґрунтування технології виробництва темного солоду із застосуванням біокаталізаторів. Об’єкт дослідження – зерно ячменю сорту шкарлет, що має потенціал до виробництва темного солоду та біокаталізатори різних виробників. Предмет дослідження – взаємозв’язок показників якості зерна ячменю та показників біокаталізаторів (їх сумішей) з показниками якості отриманого солоду.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye – obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva temnoho solodu iz zastosuvanniam biokatalizatoriv. Obiekt doslidzhennia – zerno yachmeniu sortu shkarlet, shcho maie potentsial do vyrobnytstva temnoho solodu ta biokatalizatory riznykh vyrobnykiv. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok pokaznykiv yakosti zerna yachmeniu ta pokaznykiv biokatalizatoriv (ikh sumishei) z pokaznykamy yakosti otrymanoho solodu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Олійник А. А..pdf | 1,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.