Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543| Title: | Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амаранту |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva strichkovykh makaronnykh vyrobiv z boroshna amarantu |
| Authors: | Родигін, Олександр Андрійович Rodyhin, Oleksandr |
| Keywords: | макаронні вироби безглютенові makaronni vyroby bezghliutenovi амарант amarant цільнозернове борошно амаранта tsilnozernove boroshno amaranta ксантанова камедь ksantanova kamed гуаранова камедь huaranova kamed альбумін albumin |
| Issue Date: | 2022 |
| Citation: | Родигін О. А. Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амаранту : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Олександр Андрійович Родигін ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 83 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543 |
| Abstract: | Доведено актуальність розширення асортименту продукції,можливість їх виробництва, розроблено економічно-ефективну рецептуру. Розроблено і продемонстровано методи виготовлення макаронних виробів та результати опитування майбутніх споживачів.Dovedeno aktualnist rozshyrennia asortymentu produktsii,mozhlyvist yikh vyrobnytstva, rozrobleno ekonomichno-efektyvnu retsepturu. Rozrobleno i prodemonstrovano metody vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv ta rezultaty opytuvannia maibutnikh spozhyvachiv. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Родигін О. А..pdf | 2,14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
