Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543
Назва: Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амаранту
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva strichkovykh makaronnykh vyrobiv z boroshna amarantu
Автори: Родигін, Олександр Андрійович
Rodyhin, Oleksandr
Ключові слова: макаронні вироби безглютенові
makaronni vyroby bezghliutenovi
амарант
amarant
цільнозернове борошно амаранта
tsilnozernove boroshno amaranta
ксантанова камедь
ksantanova kamed
гуаранова камедь
huaranova kamed
альбумін
albumin
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Родигін О. А. Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амаранту : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Олександр Андрійович Родигін ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 83 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543
Короткий огляд (реферат): Доведено актуальність розширення асортименту продукції,можливість їх виробництва, розроблено економічно-ефективну рецептуру. Розроблено і продемонстровано методи виготовлення макаронних виробів та результати опитування майбутніх споживачів.Dovedeno aktualnist rozshyrennia asortymentu produktsii,mozhlyvist yikh vyrobnytstva, rozrobleno ekonomichno-efektyvnu retsepturu. Rozrobleno i prodemonstrovano metody vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv ta rezultaty opytuvannia maibutnikh spozhyvachiv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Родигін О. А..pdf2,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.