Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7566
Title: | Обґрунтування технології виробництва пастили на основі томатного соусу |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pastyly na osnovi tomatnoho sousu |
Authors: | Руденко, Тетяна Вікторівна Rudenko, Tetiana |
Keywords: | томатний соус tomatnyi sous пастила pastyla показники складу та якості pokaznyky skladu ta yakosti поживна цінність pozhyvna tsinnist енергетична цінність enerhetychna tsinnist |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Руденко Т.В. Обґрунтування технології виробництва пастили на основі томатного соусу : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Тетяна Вікторівна Руденко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 86 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7566 |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі наведено асортиментний аналіз томатних соусів вітчизняного та закордонного виробництва. Розроблено рецептуру пастили на основі томатного соусу. Досліджено вплив температури сушіння на тривалість виготовлення пастили на основі томатного соусу. Визначено склад та органолептичні показники якості пастили на основі томатного соусу. Розглянуто способи вживання розробленого продукту. Розраховано та порівняно з виробничими зразками енергетичну та поживну цінність одержаного з пастили томатного соусу. Розроблено структурну схему виробництва пастили на основі томатного соусу.U kvalifikatsiinii roboti navedeno asortymentnyi analiz tomatnykh sousiv vitchyznianoho ta zakordonnoho vyrobnytstva. Rozrobleno retsepturu pastyly na osnovi tomatnoho sousu. Doslidzheno vplyv temperatury sushinnia na tryvalist vyhotovlennia pastyly na osnovi tomatnoho sousu. Vyznacheno sklad ta orhanoleptychni pokaznyky yakosti pastyly na osnovi tomatnoho sousu. Rozghlianuto sposoby vzhyvannia rozroblenoho produktu. Rozrakhovano ta porivniano z vyrobnychymy zrazkamy enerhetychnu ta pozhyvnu tsinnist oderzhanoho z pastyly tomatnoho sousu. Rozrobleno strukturnu skhemu vyrobnytstva pastyly na osnovi tomatnoho sousu. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7566 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Руденко Т.В..pdf | 3,6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.