Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7566
Title: Обґрунтування технології виробництва пастили на основі томатного соусу
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pastyly na osnovi tomatnoho sousu
Authors: Руденко, Тетяна Вікторівна
Rudenko, Tetiana
Keywords: томатний соус
tomatnyi sous
пастила
pastyla
показники складу та якості
pokaznyky skladu ta yakosti
поживна цінність
pozhyvna tsinnist
енергетична цінність
enerhetychna tsinnist
Issue Date: 2022
Citation: Руденко Т.В. Обґрунтування технології виробництва пастили на основі томатного соусу : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Тетяна Вікторівна Руденко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 86 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7566
Abstract: У кваліфікаційній роботі наведено асортиментний аналіз томатних соусів вітчизняного та закордонного виробництва. Розроблено рецептуру пастили на основі томатного соусу. Досліджено вплив температури сушіння на тривалість виготовлення пастили на основі томатного соусу. Визначено склад та органолептичні показники якості пастили на основі томатного соусу. Розглянуто способи вживання розробленого продукту. Розраховано та порівняно з виробничими зразками енергетичну та поживну цінність одержаного з пастили томатного соусу. Розроблено структурну схему виробництва пастили на основі томатного соусу.U kvalifikatsiinii roboti navedeno asortymentnyi analiz tomatnykh sousiv vitchyznianoho ta zakordonnoho vyrobnytstva. Rozrobleno retsepturu pastyly na osnovi tomatnoho sousu. Doslidzheno vplyv temperatury sushinnia na tryvalist vyhotovlennia pastyly na osnovi tomatnoho sousu. Vyznacheno sklad ta orhanoleptychni pokaznyky yakosti pastyly na osnovi tomatnoho sousu. Rozghlianuto sposoby vzhyvannia rozroblenoho produktu. Rozrakhovano ta porivniano z vyrobnychymy zrazkamy enerhetychnu ta pozhyvnu tsinnist oderzhanoho z pastyly tomatnoho sousu. Rozrobleno strukturnu skhemu vyrobnytstva pastyly na osnovi tomatnoho sousu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7566
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Руденко Т.В..pdf3,6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.