Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7566
Назва: Обґрунтування технології виробництва пастили на основі томатного соусу
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pastyly na osnovi tomatnoho sousu
Автори: Руденко, Тетяна Вікторівна
Rudenko, Tetiana
Ключові слова: томатний соус
tomatnyi sous
пастила
pastyla
показники складу та якості
pokaznyky skladu ta yakosti
поживна цінність
pozhyvna tsinnist
енергетична цінність
enerhetychna tsinnist
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Руденко Т.В. Обґрунтування технології виробництва пастили на основі томатного соусу : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Тетяна Вікторівна Руденко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 86 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7566
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі наведено асортиментний аналіз томатних соусів вітчизняного та закордонного виробництва. Розроблено рецептуру пастили на основі томатного соусу. Досліджено вплив температури сушіння на тривалість виготовлення пастили на основі томатного соусу. Визначено склад та органолептичні показники якості пастили на основі томатного соусу. Розглянуто способи вживання розробленого продукту. Розраховано та порівняно з виробничими зразками енергетичну та поживну цінність одержаного з пастили томатного соусу. Розроблено структурну схему виробництва пастили на основі томатного соусу.U kvalifikatsiinii roboti navedeno asortymentnyi analiz tomatnykh sousiv vitchyznianoho ta zakordonnoho vyrobnytstva. Rozrobleno retsepturu pastyly na osnovi tomatnoho sousu. Doslidzheno vplyv temperatury sushinnia na tryvalist vyhotovlennia pastyly na osnovi tomatnoho sousu. Vyznacheno sklad ta orhanoleptychni pokaznyky yakosti pastyly na osnovi tomatnoho sousu. Rozghlianuto sposoby vzhyvannia rozroblenoho produktu. Rozrakhovano ta porivniano z vyrobnychymy zrazkamy enerhetychnu ta pozhyvnu tsinnist oderzhanoho z pastyly tomatnoho sousu. Rozrobleno strukturnu skhemu vyrobnytstva pastyly na osnovi tomatnoho sousu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7566
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руденко Т.В..pdf3,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.