Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7567
Назва: | Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів збагачених нетрадиційними видами борошна |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii biskvitnykh napivfabrykativ zbahachenykh netradytsiinymy vydamy boroshna |
Автори: | Свисенко, Олена Вікторівна Svysenko, Olena |
Ключові слова: | бісквітний напівфабрикат biskvitnyi napivfabrykat спельтове борошно speltove boroshno конопляне борошно konopliane boroshno нутове борошно nutove boroshno біологічно активна добавка biolohichno aktyvna dobavka показники складу та якості pokaznyky skladu ta yakosti структурно-механічні властивості strukturno-mekhanichni vlastyvosti |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Свисенко О.В. Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів збагачених нетрадиційними видами борошна : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Олена Вікторівна Свисенко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7567 |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі наведено асортиментний аналіз нетрадиційних видів борошна, які можна застосовувати як біологічно цінну добавку для виробництва борошняних кондитерських виробів.проведено органолептичний аналіз і дегустаційну оцінку дослідних зразків бісквітних напівфабрикатів, збагачених нутовим, спельтовим та конопляним борошном. зроблено порівняльний аналіз за складом, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками якості та структурно-механічними властивостями контрольного та дослідного зразка бісквітного напівфабрикату, який був обраним кращим за органолептичним аналізом. розроблено структурну схему виробництва бісквітного напівфабрикату, збагаченого конопляним борошном.U kvalifikatsiinii roboti navedeno asortymentnyi analiz netradytsiinykh vydiv boroshna, yaki mozhna zastosovuvaty yak biolohichno tsinnu dobavku dlia vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv.provedeno orhanoleptychnyi analiz i dehustatsiinu otsinku doslidnykh zrazkiv biskvitnykh napivfabrykativ, zbahachenykh nutovym, speltovym ta konoplianym boroshnom. zrobleno porivnialnyi analiz za skladom, fizyko-khimichnymy, mikrobiolohichnymy pokaznykamy yakosti ta strukturno-mekhanichnymy vlastyvostiamy kontrolnoho ta doslidnoho zrazka biskvitnoho napivfabrykatu, yakyi buv obranym krashchym za orhanoleptychnym analizom. rozrobleno strukturnu skhemu vyrobnytstva biskvitnoho napivfabrykatu, zbahachenoho konoplianym boroshnom. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7567 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Свисенко О. В..pdf | 6,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.