Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7569
Назва: | Обґрунтування процесу виробництва мармеладу з додаванням функціональних інгредієнтів |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva marmeladu z dodavanniam funktsionalnykh inhrediientiv |
Автори: | Сухаренко, Анастасія Дмитрівна Sukharenko, Anastasiia |
Ключові слова: | мармелад marmelad гарбуз harbuz евкаліпт evkalipt морква morkva стевія steviia |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Сухаренко А.Д. Обґрунтування процесу виробництва мармеладу з додаванням функціональних інгредієнтів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Анастасія Дмитрівна Сухаренко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7569 |
Короткий огляд (реферат): | В дослідженнях проаналізовано доцільність розробки нового продукту функціонального призначення, зроблено огляд вже існуючої інформації за обраною тематикою. Експериментальным шляхом встановлено оптимальну кількість інгредіентів і його вплив на органолептичні показники готового виробу і розроблено технологію виготовлення гарбузового мармеладу з настоянки евкаліпту, обваленого у морквяному порошку. Новий продукт можна використовувати як профілактичний засіб проти простудних захворювань завдяки протимікробної, протизапальної, заспокійливої, антипаразитарної та болезаспокійливої дії настоянки евкаліпта. V doslidzhenniakh proanalizovano dotsilnist rozrobky novoho produktu funktsionalnoho pryznachennia, zrobleno ohliad vzhe isnuiuchoi informatsii za obranoiu tematykoiu. Eksperymentalnыm shliakhom vstanovleno optymalnu kilkist inhredientiv i yoho vplyv na orhanoleptychni pokaznyky hotovoho vyrobu i rozrobleno tekhnolohiiu vyhotovlennia harbuzovoho marmeladu z nastoianky evkaliptu, obvalenoho u morkvianomu poroshku. Novyi produkt mozhna vykorystovuvaty yak profilaktychnyi zasib proty prostudnykh zakhvoriuvan zavdiaky protymikrobnoi, protyzapalnoi, zaspokiilyvoi, antyparazytarnoi ta bolezaspokiilyvoi dii nastoianky evkalipta. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7569 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сухаренко А.Д..pdf | 2,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.