Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7570
Назва: | Обґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна в круп’яному виробництві |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesiv sukhoi ochystky ta hidrotermichnoi obrobky zerna v krupianomu vyrobnytstvi |
Автори: | Березовська, Карина Максимівна Berezovska, Karyna |
Ключові слова: | гідротермічна обробка hidrotermichna obrobka суха чистка sukha chystka гречана крупа hrechana krupa вівсяна крупа vivsiana krupa технологія виробництва tekhnolohiia vyrobnytstva устаткування ustatkuvannia |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Березовська К.М. Обґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна в круп’яному виробництві : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Карина Максимівна Березовська ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 99 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7570 |
Короткий огляд (реферат): | Об'єкт дослідження: фізичні, хімічні характеристики круп’яних культур вівса та гречки в процесі сухої очистки та гідротермічної обробки. Мета роботи: дослідження обґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна при виробництві круп. Методи дослідження: проведення досліджень за існуючими методиками досліджень круп’яних виробі, створення в лабораторних умовах процесів сухої очистки та гідротермічної обробки досліджуваних зразківObiekt doslidzhennia: fizychni, khimichni kharakterystyky krupianykh kultur vivsa ta hrechky v protsesi sukhoi ochystky ta hidrotermichnoi obrobky. Meta roboty: doslidzhennia obgruntuvannia protsesiv sukhoi ochystky ta hidrotermichnoi obrobky zerna pry vyrobnytstvi krup. Metody doslidzhennia: provedennia doslidzhen za isnuiuchymy metodykamy doslidzhen krupianykh vyrobi, stvorennia v laboratornykh umovakh protsesiv sukhoi ochystky ta hidrotermichnoi obrobky doslidzhuvanykh zrazkiv |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7570 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РК дипломна робота.pdf | 300,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.