Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7570
Назва: Обґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна в круп’яному виробництві
Інші назви: Obgruntuvannia protsesiv sukhoi ochystky ta hidrotermichnoi obrobky zerna v krupianomu vyrobnytstvi
Автори: Березовська, Карина Максимівна
Berezovska, Karyna
Ключові слова: гідротермічна обробка
hidrotermichna obrobka
суха чистка
sukha chystka
гречана крупа
hrechana krupa
вівсяна крупа
vivsiana krupa
технологія виробництва
tekhnolohiia vyrobnytstva
устаткування
ustatkuvannia
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Березовська К.М. Обґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна в круп’яному виробництві : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Карина Максимівна Березовська ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 99 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7570
Короткий огляд (реферат): Об'єкт дослідження: фізичні, хімічні характеристики круп’яних культур вівса та гречки в процесі сухої очистки та гідротермічної обробки. Мета роботи: дослідження обґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна при виробництві круп. Методи дослідження: проведення досліджень за існуючими методиками досліджень круп’яних виробі, створення в лабораторних умовах процесів сухої очистки та гідротермічної обробки досліджуваних зразківObiekt doslidzhennia: fizychni, khimichni kharakterystyky krupianykh kultur vivsa ta hrechky v protsesi sukhoi ochystky ta hidrotermichnoi obrobky. Meta roboty: doslidzhennia obgruntuvannia protsesiv sukhoi ochystky ta hidrotermichnoi obrobky zerna pry vyrobnytstvi krup. Metody doslidzhennia: provedennia doslidzhen za isnuiuchymy metodykamy doslidzhen krupianykh vyrobi, stvorennia v laboratornykh umovakh protsesiv sukhoi ochystky ta hidrotermichnoi obrobky doslidzhuvanykh zrazkiv
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7570
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РК дипломна робота.pdf300,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.