Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7581| Title: | Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva shokoladno-horikhovoi pasty spetsialnoho pryznachennia z vykorystanniam tsukrozaminnykiv |
| Authors: | Ергашева, Камілла Жалаліддінівна Erhasheva, Kamilla |
| Keywords: | дослідження doslidzhennia цуркозамінники tsurkozaminnyky цукор tsukor стевіозид steviozyd інулин inulyn фруктоза fruktoza енергітична ціність enerhitychna tsinist виробництво vyrobnytstvo технологія tekhnolohiia |
| Issue Date: | 2023 |
| Citation: | Ергашева К.Ж. Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Камілла Жалаліддінівна Ергашева; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 99 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7581 |
| Abstract: | Метою даної роботи є обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників. Об’єкт дослідження – є технологія шоколадно-горіхової пасти (ШОП). Предмет дослідження – цукрозамінники (фруктоза, інулін, стевіозид), харчові волокна (полідекстроза), органолептичні та фізико-хімічні показники якості шоколадно-горіхової пасти, рецептуриMetoiu danoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva shokoladno-horikhovoi pasty spetsialnoho pryznachennia z vykorystanniam tsukrozaminnykiv. Obiekt doslidzhennia – ye tekhnolohiia shokoladno-horikhovoi pasty (ShOP). Predmet doslidzhennia – tsukrozaminnyky (fruktoza, inulin, steviozyd), kharchovi volokna (polidekstroza), orhanoleptychni ta fizyko-khimichni pokaznyky yakosti shokoladno-horikhovoi pasty, retseptury |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7581 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ергашева К. Ж..pdf | 2,44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
