Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7581
Title: Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva shokoladno-horikhovoi pasty spetsialnoho pryznachennia z vykorystanniam tsukrozaminnykiv
Authors: Ергашева, Камілла Жалаліддінівна
Erhasheva, Kamilla
Keywords: дослідження
doslidzhennia
цуркозамінники
tsurkozaminnyky
цукор
tsukor
стевіозид
steviozyd
інулин
inulyn
фруктоза
fruktoza
енергітична ціність
enerhitychna tsinist
виробництво
vyrobnytstvo
технологія
tekhnolohiia
Issue Date: 2023
Citation: Ергашева К.Ж. Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Камілла Жалаліддінівна Ергашева; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 99 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7581
Abstract: Метою даної роботи є обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників. Об’єкт дослідження – є технологія шоколадно-горіхової пасти (ШОП). Предмет дослідження – цукрозамінники (фруктоза, інулін, стевіозид), харчові волокна (полідекстроза), органолептичні та фізико-хімічні показники якості шоколадно-горіхової пасти, рецептуриMetoiu danoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva shokoladno-horikhovoi pasty spetsialnoho pryznachennia z vykorystanniam tsukrozaminnykiv. Obiekt doslidzhennia – ye tekhnolohiia shokoladno-horikhovoi pasty (ShOP). Predmet doslidzhennia – tsukrozaminnyky (fruktoza, inulin, steviozyd), kharchovi volokna (polidekstroza), orhanoleptychni ta fizyko-khimichni pokaznyky yakosti shokoladno-horikhovoi pasty, retseptury
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7581
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ергашева К. Ж..pdf2,44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.