Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587
Назва: | Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv iz mikronizovanoi hrechanoi krupy |
Автори: | Нікітін, Юрій Володимирович Nikitin, Yurii |
Ключові слова: | гречка hrechka крупа krupa пластівці plastivtsi нордік nordik мікронізація mikronizatsiia харчові волокна kharchovi volokna функціональний продукт funktsionalnyi produkt водопоглинання vodopohlynannia вологість volohist набухання nabukhannia |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Нікітін Ю. В. Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Юрій Володимирович Нікітін ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587 |
Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи. Об’єктом дослідження є процес мікронізації гречаної крупи, його зв'язок з показниками якості отриманого продукту. Предметом дослідження є закономірність і взаємозв’язок технічного процесу мікронізації гречаної крупи під час виробництва пластівців та його вплив на ефективність процесу.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv iz mikronizovanoi hrechanoi krupy. Obiektom doslidzhennia ye protses mikronizatsii hrechanoi krupy, yoho zviazok z pokaznykamy yakosti otrymanoho produktu. Predmetom doslidzhennia ye zakonomirnist i vzaiemozviazok tekhnichnoho protsesu mikronizatsii hrechanoi krupy pid chas vyrobnytstva plastivtsiv ta yoho vplyv na efektyvnist protsesu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нікітін Ю. В..pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.