Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587
Title: Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv iz mikronizovanoi hrechanoi krupy
Authors: Нікітін, Юрій Володимирович
Nikitin, Yurii
Keywords: гречка
hrechka
крупа
krupa
пластівці
plastivtsi
нордік
nordik
мікронізація
mikronizatsiia
харчові волокна
kharchovi volokna
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
водопоглинання
vodopohlynannia
вологість
volohist
набухання
nabukhannia
Issue Date: 2023
Citation: Нікітін Ю. В. Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Юрій Володимирович Нікітін ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи. Об’єктом дослідження є процес мікронізації гречаної крупи, його зв'язок з показниками якості отриманого продукту. Предметом дослідження є закономірність і взаємозв’язок технічного процесу мікронізації гречаної крупи під час виробництва пластівців та його вплив на ефективність процесу.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv iz mikronizovanoi hrechanoi krupy. Obiektom doslidzhennia ye protses mikronizatsii hrechanoi krupy, yoho zviazok z pokaznykamy yakosti otrymanoho produktu. Predmetom doslidzhennia ye zakonomirnist i vzaiemozviazok tekhnichnoho protsesu mikronizatsii hrechanoi krupy pid chas vyrobnytstva plastivtsiv ta yoho vplyv na efektyvnist protsesu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Нікітін Ю. В..pdf1,36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.