Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7588
Назва: | Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливи |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii pshenychnoho khliba iz vykorystanniam vysokodyspersnoho poroshku hrybiv hlyvy |
Автори: | Новицька, Анастасія Олегівна Novytska, Anastasiia |
Ключові слова: | гриби hryby хліб khlib гливи hlyvy порошок poroshok білки bilky вітаміни vitaminy харчова цінність kharchova tsinnist функціональні властивості funktsionalni vlastyvosti дослідження doslidzhennia |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Новицька А.О. Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливи : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Анастасія Олегівна Новицька ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7588 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – процес виробництва хліба з пшеничного борошна вищого ґатунку з додаванням високодисперсного порошку грибів гливи. Предмет дослідження – вплив параметрів технологічного процесу виробництва хліба з пшеничного борошна вищого ґатунку з додаванням високодисперсного порошку грибів гливи на функціональні властивості готових виробів. Метою кваліфікаційної роботи є вивчення споживчих властивостей глив, розробка технології, спрямованої на підвищення харчової цінності та збереження хліба з пшеничного борошна, збагаченого грибними порошками.Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khliba z pshenychnoho boroshna vyshchoho gatunku z dodavanniam vysokodyspersnoho poroshku hrybiv hlyvy. Predmet doslidzhennia – vplyv parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva khliba z pshenychnoho boroshna vyshchoho gatunku z dodavanniam vysokodyspersnoho poroshku hrybiv hlyvy na funktsionalni vlastyvosti hotovykh vyrobiv. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye vyvchennia spozhyvchykh vlastyvostei hlyv, rozrobka tekhnolohii, spriamovanoi na pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti ta zberezhennia khliba z pshenychnoho boroshna, zbahachenoho hrybnymy poroshkamy. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7588 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Новицька А.О..pdf | 1,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.