Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7588
Назва: Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливи
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii pshenychnoho khliba iz vykorystanniam vysokodyspersnoho poroshku hrybiv hlyvy
Автори: Новицька, Анастасія Олегівна
Novytska, Anastasiia
Ключові слова: гриби
hryby
хліб
khlib
гливи
hlyvy
порошок
poroshok
білки
bilky
вітаміни
vitaminy
харчова цінність
kharchova tsinnist
функціональні властивості
funktsionalni vlastyvosti
дослідження
doslidzhennia
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Новицька А.О. Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливи : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Анастасія Олегівна Новицька ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7588
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – процес виробництва хліба з пшеничного борошна вищого ґатунку з додаванням високодисперсного порошку грибів гливи. Предмет дослідження – вплив параметрів технологічного процесу виробництва хліба з пшеничного борошна вищого ґатунку з додаванням високодисперсного порошку грибів гливи на функціональні властивості готових виробів. Метою кваліфікаційної роботи є вивчення споживчих властивостей глив, розробка технології, спрямованої на підвищення харчової цінності та збереження хліба з пшеничного борошна, збагаченого грибними порошками.Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khliba z pshenychnoho boroshna vyshchoho gatunku z dodavanniam vysokodyspersnoho poroshku hrybiv hlyvy. Predmet doslidzhennia – vplyv parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva khliba z pshenychnoho boroshna vyshchoho gatunku z dodavanniam vysokodyspersnoho poroshku hrybiv hlyvy na funktsionalni vlastyvosti hotovykh vyrobiv. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye vyvchennia spozhyvchykh vlastyvostei hlyv, rozrobka tekhnolohii, spriamovanoi na pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti ta zberezhennia khliba z pshenychnoho boroshna, zbahachenoho hrybnymy poroshkamy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7588
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новицька А.О..pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.