Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7624
Назва: Підвищення енергоефективності обладнання для пастеризації молока
Інші назви: Pidvyshchennia enerhoefektyvnosti obladnannia dlia pasteryzatsii moloka
Автори: Ситнік, Костянтин Едуардович
Sytnik, Kostiantyn
Ключові слова: пастеризація
pasteryzatsiia
термообробка молока
termoobrobka moloka
гідродинамічний нагрівач
hidrodynamichnyi nahrivach
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДДАЕУ
Бібліографічний опис: Ситнік К. Е. Підвищення енергоефективності обладнання для пастеризації молока : магістер. кваліфікаційна робота : 208, Агроінженерія / Костянтин Едуардович Ситнік ; наук. кер. Володимир Юрійович Дудін ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2022. – 86 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7624
Короткий огляд (реферат): Дипломна кваліфікаційна робота складається з п’яти розділів. У першому розділі приведено огляд і аналіз технологій і засобів пастеризації молока. У другому розділі теоретично досліджено вдосконалення процесу роботи пастеризаційної установки з гідродинамічним нагрівачем. У третьому розділі викладено програму та методику експериментальних досліджень процесу роботи встановлення для пастеризації молока та обґрунтування її параметрів. Далі проведено розробку заходів з охорони праці. Завершальним етапом була економічна оцінка застосування нової дробарки на малій фермі. Dyplomna kvalifikatsiina robota skladaietsia z piaty rozdiliv. U pershomu rozdili pryvedeno ohliad i analiz tekhnolohii i zasobiv pasteryzatsii moloka. U druhomu rozdili teoretychno doslidzheno vdoskonalennia protsesu roboty pasteryzatsiinoi ustanovky z hidrodynamichnym nahrivachem. U tretomu rozdili vykladeno prohramu ta metodyku eksperymentalnykh doslidzhen protsesu roboty vstanovlennia dlia pasteryzatsii moloka ta obgruntuvannia yii parametriv. Dali provedeno rozrobku zakhodiv z okhorony pratsi. Zavershalnym etapom bula ekonomichna otsinka zastosuvannia novoi drobarky na malii fermi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7624
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf1,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.