Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643
Title: | Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировини |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianychnykh vyrobiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny |
Authors: | Шевченко, Каріна Володимирівна Shevchenko, Karina |
Keywords: | пряники prianyky дієта diieta безглятенова борошняна сировина bezghliatenova boroshniana syrovyna целіакія tseliakiia захворювання zakhvoriuvannia харчування kharchuvannia дослідження doslidzhennia фізико-хімічні fizyko-khimichni органолептичні orhanoleptychni показники pokaznyky |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Шевченко К. В. Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировини : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Каріна Володимирівна Шевченко ; наук. кер.Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643 |
Abstract: | Метою цієї роботи є розробка рецептур та технології пряникових виробів на основі безглютенової борошняної сировини з набором функціональних властивостей, що коригують нутрієнтний склад при целіакії. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва пряників на основі безглютенової борошняної сировини Предмет дослідження – встановлення впливу борошняної безглютенової сировини на якісні та функціональні властивості пряників.Metoiu tsiiei roboty ye rozrobka retseptur ta tekhnolohii prianykovykh vyrobiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny z naborom funktsionalnykh vlastyvostei, shcho koryhuiut nutriientnyi sklad pry tseliakii. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva prianykiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny Predmet doslidzhennia – vstanovlennia vplyvu boroshnianoi bezghliutenovoi syrovyny na yakisni ta funktsionalni vlastyvosti prianykiv |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шевченко К. В..pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.