Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643
Title: Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировини
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianychnykh vyrobiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny
Authors: Шевченко, Каріна Володимирівна
Shevchenko, Karina
Keywords: пряники
prianyky
дієта
diieta
безглятенова борошняна сировина
bezghliatenova boroshniana syrovyna
целіакія
tseliakiia
захворювання
zakhvoriuvannia
харчування
kharchuvannia
дослідження
doslidzhennia
фізико-хімічні
fizyko-khimichni
органолептичні
orhanoleptychni
показники
pokaznyky
Issue Date: 2023
Citation: Шевченко К. В. Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировини : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Каріна Володимирівна Шевченко ; наук. кер.Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643
Abstract: Метою цієї роботи є розробка рецептур та технології пряникових виробів на основі безглютенової борошняної сировини з набором функціональних властивостей, що коригують нутрієнтний склад при целіакії. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва пряників на основі безглютенової борошняної сировини Предмет дослідження – встановлення впливу борошняної безглютенової сировини на якісні та функціональні властивості пряників.Metoiu tsiiei roboty ye rozrobka retseptur ta tekhnolohii prianykovykh vyrobiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny z naborom funktsionalnykh vlastyvostei, shcho koryhuiut nutriientnyi sklad pry tseliakii. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva prianykiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny Predmet doslidzhennia – vstanovlennia vplyvu boroshnianoi bezghliutenovoi syrovyny na yakisni ta funktsionalni vlastyvosti prianykiv
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шевченко К. В..pdf1,34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.