Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643
Назва: | Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировини |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianychnykh vyrobiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny |
Автори: | Шевченко, Каріна Володимирівна Shevchenko, Karina |
Ключові слова: | пряники prianyky дієта diieta безглятенова борошняна сировина bezghliatenova boroshniana syrovyna целіакія tseliakiia захворювання zakhvoriuvannia харчування kharchuvannia дослідження doslidzhennia фізико-хімічні fizyko-khimichni органолептичні orhanoleptychni показники pokaznyky |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Шевченко К. В. Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировини : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Каріна Володимирівна Шевченко ; наук. кер.Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643 |
Короткий огляд (реферат): | Метою цієї роботи є розробка рецептур та технології пряникових виробів на основі безглютенової борошняної сировини з набором функціональних властивостей, що коригують нутрієнтний склад при целіакії. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва пряників на основі безглютенової борошняної сировини Предмет дослідження – встановлення впливу борошняної безглютенової сировини на якісні та функціональні властивості пряників.Metoiu tsiiei roboty ye rozrobka retseptur ta tekhnolohii prianykovykh vyrobiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny z naborom funktsionalnykh vlastyvostei, shcho koryhuiut nutriientnyi sklad pry tseliakii. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva prianykiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny Predmet doslidzhennia – vstanovlennia vplyvu boroshnianoi bezghliutenovoi syrovyny na yakisni ta funktsionalni vlastyvosti prianykiv |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шевченко К. В..pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.