Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643
Назва: Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировини
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianychnykh vyrobiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny
Автори: Шевченко, Каріна Володимирівна
Shevchenko, Karina
Ключові слова: пряники
prianyky
дієта
diieta
безглятенова борошняна сировина
bezghliatenova boroshniana syrovyna
целіакія
tseliakiia
захворювання
zakhvoriuvannia
харчування
kharchuvannia
дослідження
doslidzhennia
фізико-хімічні
fizyko-khimichni
органолептичні
orhanoleptychni
показники
pokaznyky
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Шевченко К. В. Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировини : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Каріна Володимирівна Шевченко ; наук. кер.Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643
Короткий огляд (реферат): Метою цієї роботи є розробка рецептур та технології пряникових виробів на основі безглютенової борошняної сировини з набором функціональних властивостей, що коригують нутрієнтний склад при целіакії. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва пряників на основі безглютенової борошняної сировини Предмет дослідження – встановлення впливу борошняної безглютенової сировини на якісні та функціональні властивості пряників.Metoiu tsiiei roboty ye rozrobka retseptur ta tekhnolohii prianykovykh vyrobiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny z naborom funktsionalnykh vlastyvostei, shcho koryhuiut nutriientnyi sklad pry tseliakii. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva prianykiv na osnovi bezghliutenovoi boroshnianoi syrovyny Predmet doslidzhennia – vstanovlennia vplyvu boroshnianoi bezghliutenovoi syrovyny na yakisni ta funktsionalni vlastyvosti prianykiv
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7643
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко К. В..pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.