Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7866
Назва: Вплив різних способів основного обробітку грунту на врожайність гібридів соняшнику в умовах сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Злагода» Новомосковського району Дніпропетровської області
Інші назви: Vplyv riznykh sposobiv osnovnoho obrobitku hruntu na vrozhainist hibrydiv soniashnyku v umovakh silskohospodarskoho tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Zlahoda» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Ходак, Віталій Олександрович
Khodak, Vitalii Oleksandrovych
Ключові слова: соняшник
soniashnyk
гібриди
hibrydy
технологія вирощування
tekhnolohiia vyroshchuvannia
обробіток грунту
obrobitok hruntu
олійні культури
oliini kultury
бур’янова рослинність
burianova roslynnist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Бібліографічний опис публікації (повний бібліографічний опис для опублікованих матеріалів згідно з рекомендаціями ДСТУ ГОСТ 7.1-2006) Бібліографічний опис робиться згідно з методичними рекомендаціями, розміщеними на сторінці бібліотеки на сайті університету брика «Науковцю») Ходак В. О. Вплив різних способів основного обробітку грунту на врожайність гібридів соняшнику в умовах сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Злагода» Новомосковського району Дніпропетровської області: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Віталій Ходак ; наук. кер. Ю. Рудаков ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. загального землеробства та грунтознавства. – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7866
Короткий огляд (реферат): На наших теренах є величезний потенціал у вирощуванні органічної продукції, яка сприяє гарному здоров’ю людини і не шкодить екологічним умовам довкілля і оточуючому середовищу. Важливе місце належить і ведучій олійній культурі, якою є соняшник. Соняшникова олія широко використовується в їжу. Її цінність відзначається у високому вмісті лінолевої кислоти, поліненасиченого жиру (55-60 %). Ці сполуки є біологічно активними, чим сприяють оздоровленню живих організмів. Na nashykh terenakh ye velycheznyi potentsial u vyroshchuvanni orhanichnoi produktsii, yaka spryiaie harnomu zdoroviu liudyny i ne shkodyt ekolohichnym umovam dovkillia i otochuiuchomu seredovyshchu. Vazhlyve mistse nalezhyt i veduchii oliinii kulturi, yakoiu ye soniashnyk. Soniashnykova oliia shyroko vykorystovuietsia v yizhu. Yii tsinnist vidznachaietsia u vysokomu vmisti linolevoi kysloty, polinenasychenoho zhyru (55-60 %). Tsi spoluky ye biolohichno aktyvnymy, chym spryiaiut ozdorovlenniu zhyvykh orhanizmiv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7866
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ходак В. О..pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.