Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996
Title: | Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника |
Other Titles: | Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva z dodavanniam yadra nasinnia soniashnyka |
Authors: | Джур, Олександра Миколаївна Dzhur, Oleksandra |
Keywords: | морозиво morozyvo рецепт retsept ядро соняшника yadro soniashnyka подріббнення podribbnennia сировина syrovyna молоко moloko ефективність efektyvnist випробування vyprobuvannia дослідження doslidzhennia експеримент eksperyment |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Джур О. М. Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександра Миколаївна Джур ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996 |
Abstract: | Метою цієї роботи є створення та дослідження морозива, збалансованого за жирнокислотним складом і збагаченому рослинним білком на основі застосування ядра соняшнику.Metoiu tsiiei roboty ye stvorennia ta doslidzhennia morozyva, zbalansovanoho za zhyrnokyslotnym skladom i zbahachenomu roslynnym bilkom na osnovi zastosuvannia yadra soniashnyku. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Джур О.М..pdf | 2,41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.