Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996
Title: Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника
Other Titles: Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva z dodavanniam yadra nasinnia soniashnyka
Authors: Джур, Олександра Миколаївна
Dzhur, Oleksandra
Keywords: морозиво
morozyvo
рецепт
retsept
ядро соняшника
yadro soniashnyka
подріббнення
podribbnennia
сировина
syrovyna
молоко
moloko
ефективність
efektyvnist
випробування
vyprobuvannia
дослідження
doslidzhennia
експеримент
eksperyment
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Джур О. М. Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександра Миколаївна Джур ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996
Abstract: Метою цієї роботи є створення та дослідження морозива, збалансованого за жирнокислотним складом і збагаченому рослинним білком на основі застосування ядра соняшнику.Metoiu tsiiei roboty ye stvorennia ta doslidzhennia morozyva, zbalansovanoho za zhyrnokyslotnym skladom i zbahachenomu roslynnym bilkom na osnovi zastosuvannia yadra soniashnyku.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Джур О.М..pdf2,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.