Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996
Назва: | Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника |
Інші назви: | Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva z dodavanniam yadra nasinnia soniashnyka |
Автори: | Джур, Олександра Миколаївна Dzhur, Oleksandra |
Ключові слова: | морозиво morozyvo рецепт retsept ядро соняшника yadro soniashnyka подріббнення podribbnennia сировина syrovyna молоко moloko ефективність efektyvnist випробування vyprobuvannia дослідження doslidzhennia експеримент eksperyment |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Джур О. М. Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександра Миколаївна Джур ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996 |
Короткий огляд (реферат): | Метою цієї роботи є створення та дослідження морозива, збалансованого за жирнокислотним складом і збагаченому рослинним білком на основі застосування ядра соняшнику.Metoiu tsiiei roboty ye stvorennia ta doslidzhennia morozyva, zbalansovanoho za zhyrnokyslotnym skladom i zbahachenomu roslynnym bilkom na osnovi zastosuvannia yadra soniashnyku. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Джур О.М..pdf | 2,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.