Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996
Назва: Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника
Інші назви: Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva z dodavanniam yadra nasinnia soniashnyka
Автори: Джур, Олександра Миколаївна
Dzhur, Oleksandra
Ключові слова: морозиво
morozyvo
рецепт
retsept
ядро соняшника
yadro soniashnyka
подріббнення
podribbnennia
сировина
syrovyna
молоко
moloko
ефективність
efektyvnist
випробування
vyprobuvannia
дослідження
doslidzhennia
експеримент
eksperyment
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Джур О. М. Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександра Миколаївна Джур ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996
Короткий огляд (реферат): Метою цієї роботи є створення та дослідження морозива, збалансованого за жирнокислотним складом і збагаченому рослинним білком на основі застосування ядра соняшнику.Metoiu tsiiei roboty ye stvorennia ta doslidzhennia morozyva, zbalansovanoho za zhyrnokyslotnym skladom i zbahachenomu roslynnym bilkom na osnovi zastosuvannia yadra soniashnyku.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Джур О.М..pdf2,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.