Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8001
Назва: | Обґрунтування технології виробництва хліба з додаванням крупи пшоняної |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z dodavanniam krupy pshonianoi |
Автори: | Дмитрик, Тетяна Сергіївна Dmytryk, Tetiana |
Ключові слова: | хліб khlib технологія хліба tekhnolohiia khliba пшеничне борошно pshenychne boroshn крупа пшоняна krupa pshoniana пшоно шліфоване pshono shlifovane черствіння хліба cherstvinnia khliba |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Дмитрик Т. С. Обґрунтування технології виробництва хліба з додаванням крупи пшоняної : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Тетяна Сергіївна Дмитрик ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8001 |
Короткий огляд (реферат): | З метою розширення асортименту, підвищення харчової і біологічної цінності хліба розробляється технологія виробництва круп’яного хліба з пшоном шліфованим, так як, поряд з хлібом круп’яні культури століттями служили людству одним з основних джерел живлення. Мета роботи полягає в розробці раціонального способу отримання хліба з пшеничного борошна з використанням в процесі тістоприготування пшона шліфованого. Z metoiu rozshyrennia asortymentu, pidvyshchennia kharchovoi i biolohichnoi tsinnosti khliba rozrobliaietsia tekhnolohiia vyrobnytstva krupianoho khliba z pshonom shlifovanym, tak yak, poriad z khlibom krupiani kultury stolittiamy sluzhyly liudstvu odnym z osnovnykh dzherel zhyvlennia. Meta roboty poliahaie v rozrobtsi ratsionalnoho sposobu otrymannia khliba z pshenychnoho boroshna z vykorystanniam v protsesi tistopryhotuvannia pshona shlifovanoho. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8001 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дмитрик Т.С..pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.