Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8001
Назва: Обґрунтування технології виробництва хліба з додаванням крупи пшоняної
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z dodavanniam krupy pshonianoi
Автори: Дмитрик, Тетяна Сергіївна
Dmytryk, Tetiana
Ключові слова: хліб
khlib
технологія хліба
tekhnolohiia khliba
пшеничне борошно
pshenychne boroshn
крупа пшоняна
krupa pshoniana
пшоно шліфоване
pshono shlifovane
черствіння хліба
cherstvinnia khliba
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Дмитрик Т. С. Обґрунтування технології виробництва хліба з додаванням крупи пшоняної : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Тетяна Сергіївна Дмитрик ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8001
Короткий огляд (реферат): З метою розширення асортименту, підвищення харчової і біологічної цінності хліба розробляється технологія виробництва круп’яного хліба з пшоном шліфованим, так як, поряд з хлібом круп’яні культури століттями служили людству одним з основних джерел живлення. Мета роботи полягає в розробці раціонального способу отримання хліба з пшеничного борошна з використанням в процесі тістоприготування пшона шліфованого. Z metoiu rozshyrennia asortymentu, pidvyshchennia kharchovoi i biolohichnoi tsinnosti khliba rozrobliaietsia tekhnolohiia vyrobnytstva krupianoho khliba z pshonom shlifovanym, tak yak, poriad z khlibom krupiani kultury stolittiamy sluzhyly liudstvu odnym z osnovnykh dzherel zhyvlennia. Meta roboty poliahaie v rozrobtsi ratsionalnoho sposobu otrymannia khliba z pshenychnoho boroshna z vykorystanniam v protsesi tistopryhotuvannia pshona shlifovanoho.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8001
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дмитрик Т.С..pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.