Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8002
Title: Удосконалення технологічної лінії з виробництва кукурудзяних паличок в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів» міста Дніпро
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva kukurudzianykh palychok v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat kharchovykh kontsentrativ» mista Dnipro
Authors: Загній, Карина Олегівна
Zahnii, Karyna
Keywords: сировина
syrovyna
кукурудза
kukurudza
екструдер
ekstruder
тиск
tysk
температура
temperatura
виробниче приміщення
vyrobnyche prymishchennia
розрахунок
rozrakhunok
обладнання
obladnannia
реконструкція
rekonstruktsiia
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Загній К. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва кукурудзяних паличок в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Карина Олегівна Загній ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8002
Abstract: Приведено коротку характеристику ПрАТ «Комбінат харчових концентратів» міста Дніпро, встановлено, що Дніпропетровський комбінат харчових концентратів спеціалізується на випуску сухих сніданків, кондитерських виробів, зернової, меленої та розчинної кави, кавових міксів 3 в 1, а також напоїв на основі ячменя та цикорію.Pryvedeno korotku kharakterystyku PrAT «Kombinat kharchovykh kontsentrativ» mista Dnipro, vstanovleno, shcho Dnipropetrovskyi kombinat kharchovykh kontsentrativ spetsializuietsia na vypusku sukhykh snidankiv, kondyterskykh vyrobiv, zernovoi, melenoi ta rozchynnoi kavy, kavovykh miksiv 3 v 1, a takozh napoiv na osnovi yachmenia ta tsykoriiu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8002
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Загній К.О..pdf2,23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.