Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004
Title: Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягід
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv zdorovoho kharchuvannia na osnovi plodiv ta yahid
Authors: Капштик, Євген Олегович
Kapshtyk, Yevhen
Keywords: функціональні продукти
funktsionalni produkty
подрібнення
podribnennia
технологічний процес
tekhnolohichnyi protses
біологічно-активні добавки
biolohichno-aktyvni dobavky
температура
temperatura
дослідження
doslidzhennia
ефективність
efektyvnist
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Капштик Є. О. Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягід : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Євген Олегович Капштик ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004
Abstract: Метою роботи є створення нових харчових продуктів функціонального призначення на основі плодових і ягідних культур. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва продуктів функціонального призначення на основі плодових і ягідних культу. Предмет дослідження – встановлення закономірностей процесу виробництва продуктів функціонального призначення з плодово-ягідної сировини, що володіють профілактичними якостями.Metoiu roboty ye stvorennia novykh kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi plodovykh i yahidnykh kultur. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi plodovykh i yahidnykh kultu. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia zakonomirnostei protsesu vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia z plodovo-yahidnoi syrovyny, shcho volodiiut profilaktychnymy yakostiamy.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Капштик Є.О..pdf1,82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.