Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004
Title: | Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягід |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv zdorovoho kharchuvannia na osnovi plodiv ta yahid |
Authors: | Капштик, Євген Олегович Kapshtyk, Yevhen |
Keywords: | функціональні продукти funktsionalni produkty подрібнення podribnennia технологічний процес tekhnolohichnyi protses біологічно-активні добавки biolohichno-aktyvni dobavky температура temperatura дослідження doslidzhennia ефективність efektyvnist |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Капштик Є. О. Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягід : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Євген Олегович Капштик ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004 |
Abstract: | Метою роботи є створення нових харчових продуктів функціонального призначення на основі плодових і ягідних культур. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва продуктів функціонального призначення на основі плодових і ягідних культу. Предмет дослідження – встановлення закономірностей процесу виробництва продуктів функціонального призначення з плодово-ягідної сировини, що володіють профілактичними якостями.Metoiu roboty ye stvorennia novykh kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi plodovykh i yahidnykh kultur. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi plodovykh i yahidnykh kultu. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia zakonomirnostei protsesu vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia z plodovo-yahidnoi syrovyny, shcho volodiiut profilaktychnymy yakostiamy. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Капштик Є.О..pdf | 1,82 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.