Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004
Назва: | Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягід |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv zdorovoho kharchuvannia na osnovi plodiv ta yahid |
Автори: | Капштик, Євген Олегович Kapshtyk, Yevhen |
Ключові слова: | функціональні продукти funktsionalni produkty подрібнення podribnennia технологічний процес tekhnolohichnyi protses біологічно-активні добавки biolohichno-aktyvni dobavky температура temperatura дослідження doslidzhennia ефективність efektyvnist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Капштик Є. О. Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягід : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Євген Олегович Капштик ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є створення нових харчових продуктів функціонального призначення на основі плодових і ягідних культур. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва продуктів функціонального призначення на основі плодових і ягідних культу. Предмет дослідження – встановлення закономірностей процесу виробництва продуктів функціонального призначення з плодово-ягідної сировини, що володіють профілактичними якостями.Metoiu roboty ye stvorennia novykh kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi plodovykh i yahidnykh kultur. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi plodovykh i yahidnykh kultu. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia zakonomirnostei protsesu vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia z plodovo-yahidnoi syrovyny, shcho volodiiut profilaktychnymy yakostiamy. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Капштик Є.О..pdf | 1,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.