Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8010
Title: Моделювання системи безпекового стратегічного управління інноваційно орієнтованих підприємств агропродовольчої сфери в глобалізаційних умовах економіки знань
Other Titles: Modeling of the security strategic management system of innovatively oriented agro–food enterprises in the globalization conditions of the knowledge economy
Authors: Живко, Зінаїда Богданівна
Zhyvko, Zinaida
Писаренко, Володимир Вікторович
Pysarenko, Volodymyr
Савенко, Олена Анатоліївна
Savenko, Olena
Шпортюк, Наталія Леонідівна
Shportiuk, Nataliia
Keywords: моделювання
modeling
система
system
безпекове стратегічне управління
security strategic management
інноваційно орієнтовані підприємства
innovation–oriented enterprises
агропродовольча сфера
agro–food sector
глобалізація
globalization
економіка знань
knowledge economy
Issue Date: 2022
Publisher: Державний науково–дослідний інститут інформатизації та моделювання економіки
Citation: Моделювання системи безпекового стратегічного управління інноваційно орієнтованих підприємств агропродовольчої сфери в глобалізаційних умовах економіки знань / З. Б. Живко, В. В. Писаренко, О. А. Савенко, Н. Л. Шпортюк // Формування ринкових відносин в Україні. – 2022. – № 11(258). – С. 38-45. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8010
Abstract: Використання такого інтегрованого підходу до моделювання системи безпекового стратегічного управління інноваційно орієнтованих підприємств агропродовольчої сфери в глобалізаційних умовах економіки знань дозволяє посилювати конкурентний статус на ринку, власникам забезпечувати приріст капіталізації, гарантувати працівникам зростання заробітних плат і поліпшення умов праці, а покупцям зіткнутися зі зростанням якості продукції без зміни цін. The use of such an integrated approach to the modeling of the system of safety strategic management of innovatively oriented agro–food enterprises in the globalization conditions of the knowledge economy allows to strengthen the competitive status in the market, to ensure capitalization growth for owners, to guarantee wage growth and improvement of working conditions for employees, and for buyers to face an increase in the quality of products without price changes.
URI: http://dndiime.org/wp-content/uploads/2023/02/11_2022.pdf
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8010
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
П.1.4. Савенко_Савенко 2022.pdf553,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.