Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8010
Назва: | Моделювання системи безпекового стратегічного управління інноваційно орієнтованих підприємств агропродовольчої сфери в глобалізаційних умовах економіки знань |
Інші назви: | Modeling of the security strategic management system of innovatively oriented agro–food enterprises in the globalization conditions of the knowledge economy |
Автори: | Живко, Зінаїда Богданівна Zhyvko, Zinaida Писаренко, Володимир Вікторович Pysarenko, Volodymyr Савенко, Олена Анатоліївна Savenko, Olena Шпортюк, Наталія Леонідівна Shportiuk, Nataliia |
Ключові слова: | моделювання modeling система system безпекове стратегічне управління security strategic management інноваційно орієнтовані підприємства innovation–oriented enterprises агропродовольча сфера agro–food sector глобалізація globalization економіка знань knowledge economy |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний науково–дослідний інститут інформатизації та моделювання економіки |
Бібліографічний опис: | Моделювання системи безпекового стратегічного управління інноваційно орієнтованих підприємств агропродовольчої сфери в глобалізаційних умовах економіки знань / З. Б. Живко, В. В. Писаренко, О. А. Савенко, Н. Л. Шпортюк // Формування ринкових відносин в Україні. – 2022. – № 11(258). – С. 38-45. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8010 |
Короткий огляд (реферат): | Використання такого інтегрованого підходу до моделювання системи безпекового стратегічного управління інноваційно орієнтованих підприємств агропродовольчої сфери в глобалізаційних умовах економіки знань дозволяє посилювати конкурентний статус на ринку, власникам забезпечувати приріст капіталізації, гарантувати працівникам зростання заробітних плат і поліпшення умов праці, а покупцям зіткнутися зі зростанням якості продукції без зміни цін. The use of such an integrated approach to the modeling of the system of safety strategic management of innovatively oriented agro–food enterprises in the globalization conditions of the knowledge economy allows to strengthen the competitive status in the market, to ensure capitalization growth for owners, to guarantee wage growth and improvement of working conditions for employees, and for buyers to face an increase in the quality of products without price changes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dndiime.org/wp-content/uploads/2023/02/11_2022.pdf https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8010 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
П.1.4. Савенко_Савенко 2022.pdf | 553,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.