Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8048
Title: Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva hrechanoi krupy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Петренко, Дар’я Олексіївна
Petrenko, Daria
Keywords: зерно
zerno
гречка
hrechka
крупа
krupa
переробка
pererobka
термічна обробка
termichna obrobka
обладнання
obladnannia
крупа швидкого приготування
krupa shvydkoho pryhotuvannia
сировина
syrovyna
розрахунок
rozrakhunok
удосконалення
udoskonalennia
овес
oves
ефективність
efektyvnist
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Петренко Д. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дар’я Олексіївна Петренко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 73 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8048
Abstract: Приведено коротку характеристику ТОВ «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області, встановлено, що дане підприємство має у своїй власності земельні ресурси, елеватор та цех з виробництва круп та круп’яних продуктів. Також приведено характеристику зерна гречки, як сировини, що використовується при виробництві гречаної крупи та круп’яних продуктів.Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti, vstanovleno, shcho dane pidpryiemstvo maie u svoii vlasnosti zemelni resursy, elevator ta tsekh z vyrobnytstva krup ta krupianykh produktiv. Takozh pryvedeno kharakterystyku zerna hrechky, yak syrovyny, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi hrechanoi krupy ta krupianykh produktiv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8048
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петренко Д.О..pdf2,28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.