Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8048
Title: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva hrechanoi krupy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Петренко, Дар’я Олексіївна Petrenko, Daria |
Keywords: | зерно zerno гречка hrechka крупа krupa переробка pererobka термічна обробка termichna obrobka обладнання obladnannia крупа швидкого приготування krupa shvydkoho pryhotuvannia сировина syrovyna розрахунок rozrakhunok удосконалення udoskonalennia овес oves ефективність efektyvnist |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Петренко Д. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дар’я Олексіївна Петренко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 73 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8048 |
Abstract: | Приведено коротку характеристику ТОВ «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області, встановлено, що дане підприємство має у своїй власності земельні ресурси, елеватор та цех з виробництва круп та круп’яних продуктів. Також приведено характеристику зерна гречки, як сировини, що використовується при виробництві гречаної крупи та круп’яних продуктів.Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti, vstanovleno, shcho dane pidpryiemstvo maie u svoii vlasnosti zemelni resursy, elevator ta tsekh z vyrobnytstva krup ta krupianykh produktiv. Takozh pryvedeno kharakterystyku zerna hrechky, yak syrovyny, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi hrechanoi krupy ta krupianykh produktiv. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8048 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Петренко Д.О..pdf | 2,28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.