Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8048
Назва: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva hrechanoi krupy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Петренко, Дар’я Олексіївна Petrenko, Daria |
Ключові слова: | зерно zerno гречка hrechka крупа krupa переробка pererobka термічна обробка termichna obrobka обладнання obladnannia крупа швидкого приготування krupa shvydkoho pryhotuvannia сировина syrovyna розрахунок rozrakhunok удосконалення udoskonalennia овес oves ефективність efektyvnist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Петренко Д. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дар’я Олексіївна Петренко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 73 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8048 |
Короткий огляд (реферат): | Приведено коротку характеристику ТОВ «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області, встановлено, що дане підприємство має у своїй власності земельні ресурси, елеватор та цех з виробництва круп та круп’яних продуктів. Також приведено характеристику зерна гречки, як сировини, що використовується при виробництві гречаної крупи та круп’яних продуктів.Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti, vstanovleno, shcho dane pidpryiemstvo maie u svoii vlasnosti zemelni resursy, elevator ta tsekh z vyrobnytstva krup ta krupianykh produktiv. Takozh pryvedeno kharakterystyku zerna hrechky, yak syrovyny, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi hrechanoi krupy ta krupianykh produktiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8048 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Петренко Д.О..pdf | 2,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.