Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8051
Title: | Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошна |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, zbahachenykh netradytsiinymy vydamy boroshna |
Authors: | Репенько, Анастасія Сергіївна Repenko, Anastasiia |
Keywords: | печиво pechyvo зерно чіа zerno chia борошно мигдалю boroshno myhdaliu борошно чіа boroshno chia композиційна суміш kompozytsiina sumish |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Репенько А. С. Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Сергіївна Репенько ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8051 |
Abstract: | Метою роботи є розробка рецептури печива із композиційної суміші мигдалевого борошна і борошна з насіння чіа. Об’єкт дослідження є Технологія виробництва печива на основі мигдалевого борошна і борошна з насіння чіа. Предмет дослідження – органолептичні і фізичні показники якості печива.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pechyva iz kompozytsiinoi sumishi myhdalevoho boroshna i boroshna z nasinnia chia. Obiekt doslidzhennia ye Tekhnolohiia vyrobnytstva pechyva na osnovi myhdalevoho boroshna i boroshna z nasinnia chia. Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni i fizychni pokaznyky yakosti pechyva. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8051 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Репенько А.С..pdf | 2,81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.