Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8051
Назва: Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошна
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, zbahachenykh netradytsiinymy vydamy boroshna
Автори: Репенько, Анастасія Сергіївна
Repenko, Anastasiia
Ключові слова: печиво
pechyvo
зерно чіа
zerno chia
борошно мигдалю
boroshno myhdaliu
борошно чіа
boroshno chia
композиційна суміш
kompozytsiina sumish
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Репенько А. С. Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Сергіївна Репенько ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8051
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка рецептури печива із композиційної суміші мигдалевого борошна і борошна з насіння чіа. Об’єкт дослідження є Технологія виробництва печива на основі мигдалевого борошна і борошна з насіння чіа. Предмет дослідження – органолептичні і фізичні показники якості печива.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pechyva iz kompozytsiinoi sumishi myhdalevoho boroshna i boroshna z nasinnia chia. Obiekt doslidzhennia ye Tekhnolohiia vyrobnytstva pechyva na osnovi myhdalevoho boroshna i boroshna z nasinnia chia. Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni i fizychni pokaznyky yakosti pechyva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8051
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Репенько А.С..pdf2,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.