Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052
Title: Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядра
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pasty iz konoplianoho yadra
Authors: Семенюченко, Тетяна Вадимівна
Semeniuchenko, Tetiana
Keywords: горіхова паста
horikhova pasta
конопляне ядро
konopliane yadro
показники складу та якості
pokaznyky skladu ta yakosti
оздоровчі властивості
ozdorovchi vlastyvosti
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Семенюченко Т. В. Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядра : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Тетяна Вадимівна Семенюченко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052
Abstract: Об’єкт дослідження – технологія виробництва пасти на основі конопляного ядра. Метою роботи є розробка рецептури горіхової пасти з функціональними властивостями.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva pasty na osnovi konoplianoho yadra. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury horikhovoi pasty z funktsionalnymy vlastyvostiamy.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Семенюченко Т.В..pdf2,11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.