Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052
Title: | Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядра |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pasty iz konoplianoho yadra |
Authors: | Семенюченко, Тетяна Вадимівна Semeniuchenko, Tetiana |
Keywords: | горіхова паста horikhova pasta конопляне ядро konopliane yadro показники складу та якості pokaznyky skladu ta yakosti оздоровчі властивості ozdorovchi vlastyvosti |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Семенюченко Т. В. Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядра : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Тетяна Вадимівна Семенюченко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052 |
Abstract: | Об’єкт дослідження – технологія виробництва пасти на основі конопляного ядра. Метою роботи є розробка рецептури горіхової пасти з функціональними властивостями.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva pasty na osnovi konoplianoho yadra. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury horikhovoi pasty z funktsionalnymy vlastyvostiamy. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Семенюченко Т.В..pdf | 2,11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.