Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052
Назва: Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядра
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pasty iz konoplianoho yadra
Автори: Семенюченко, Тетяна Вадимівна
Semeniuchenko, Tetiana
Ключові слова: горіхова паста
horikhova pasta
конопляне ядро
konopliane yadro
показники складу та якості
pokaznyky skladu ta yakosti
оздоровчі властивості
ozdorovchi vlastyvosti
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Семенюченко Т. В. Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядра : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Тетяна Вадимівна Семенюченко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія виробництва пасти на основі конопляного ядра. Метою роботи є розробка рецептури горіхової пасти з функціональними властивостями.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva pasty na osnovi konoplianoho yadra. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury horikhovoi pasty z funktsionalnymy vlastyvostiamy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Семенюченко Т.В..pdf2,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.