Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8119
Title: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста Дніпро |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Kriolit D» mista Dnipro |
Authors: | Склярова, Анастасія Олександрівна Skliarova, Anastasiia |
Keywords: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby бісквітний торт biskvitnyi tort удосконалення лінії udoskonalennia linii тістомісильна машина tistomisylna mashyna продуктивність produktyvnist |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Склярова А. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Олександрівна Склярова ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8119 |
Abstract: | Об’єкт дослідження: технологічна лінія з виробництва борошняних кондитерських виробів. Метою роботи є удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Кріоліт Д».Obiekt doslidzhennia: tekhnolohichna liniia z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv. Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v umovakh TOV «Kriolit D». |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8119 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Склярова А.О..pdf | 2,46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.