Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8119
Title: Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста Дніпро
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Kriolit D» mista Dnipro
Authors: Склярова, Анастасія Олександрівна
Skliarova, Anastasiia
Keywords: борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
бісквітний торт
biskvitnyi tort
удосконалення лінії
udoskonalennia linii
тістомісильна машина
tistomisylna mashyna
продуктивність
produktyvnist
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Склярова А. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Олександрівна Склярова ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8119
Abstract: Об’єкт дослідження: технологічна лінія з виробництва борошняних кондитерських виробів. Метою роботи є удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Кріоліт Д».Obiekt doslidzhennia: tekhnolohichna liniia z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv. Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v umovakh TOV «Kriolit D».
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8119
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Склярова А.О..pdf2,46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.