Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8119
Назва: Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста Дніпро
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Kriolit D» mista Dnipro
Автори: Склярова, Анастасія Олександрівна
Skliarova, Anastasiia
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
бісквітний торт
biskvitnyi tort
удосконалення лінії
udoskonalennia linii
тістомісильна машина
tistomisylna mashyna
продуктивність
produktyvnist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Склярова А. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Олександрівна Склярова ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8119
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження: технологічна лінія з виробництва борошняних кондитерських виробів. Метою роботи є удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Кріоліт Д».Obiekt doslidzhennia: tekhnolohichna liniia z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv. Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv v umovakh TOV «Kriolit D».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8119
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Склярова А.О..pdf2,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.