Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8123
Title: | Обґрунтування технології виробництва кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva keksu funktsionalnoho pryznachennia z vykorystanniam horikhovoho boroshna |
Authors: | Сур, Катерина Павлівна Sur, Kateryna |
Keywords: | кекс keks безглютеновий кекс bezghliutenovyi keks кероб kerob журавлина zhuravlyna стевія steviia кокосове борошно kokosove boroshno фундукове борошно fundukove boroshno |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Сур К. П. Обґрунтування технології виробництва кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Павлівна Сур ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8123 |
Abstract: | Метою роботи є розробка рецептури кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна Об’єктом досліджень слугує технологія виробництва кексів, кокосове борошно, фундучне борошно, кероб і стевія.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury keksu funktsionalnoho pryznachennia z vykorystanniam horikhovoho boroshna Obiektom doslidzhen sluhuie tekhnolohiia vyrobnytstva keksiv, kokosove boroshno, funduchne boroshno, kerob i steviia. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8123 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сур К.П..pdf | 2,97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.