Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8123
Назва: Обґрунтування технології виробництва кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva keksu funktsionalnoho pryznachennia z vykorystanniam horikhovoho boroshna
Автори: Сур, Катерина Павлівна
Sur, Kateryna
Ключові слова: кекс
keks
безглютеновий кекс
bezghliutenovyi keks
кероб
kerob
журавлина
zhuravlyna
стевія
steviia
кокосове борошно
kokosove boroshno
фундукове борошно
fundukove boroshno
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Сур К. П. Обґрунтування технології виробництва кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Павлівна Сур ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8123
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка рецептури кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна Об’єктом досліджень слугує технологія виробництва кексів, кокосове борошно, фундучне борошно, кероб і стевія.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury keksu funktsionalnoho pryznachennia z vykorystanniam horikhovoho boroshna Obiektom doslidzhen sluhuie tekhnolohiia vyrobnytstva keksiv, kokosove boroshno, funduchne boroshno, kerob i steviia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8123
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сур К.П..pdf2,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.