Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151
Title: Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикале
Other Titles: Obgruntuvannia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zerna tretykale
Authors: Чернець, Сергій Олександрович
Chernets, Serhii
Keywords: тритикале
trytykale
борошно
boroshno
хліб
khlib
хлібобулочні вироби
khlibobulochni vyroby
висівки тритикалеві
vysivky trytykalevi
хлібопекарні властивості
khlibopekarni vlastyvosti
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Чернець С. О. Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикале : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сергій Олександрович Чернець ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151
Abstract: Об’єкт дослідження: хліб, борошно тритикале. Метою роботи є обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна тритикале.Obiekt doslidzhennia: khlib, boroshno trytykale. Metoiu roboty ye obgruntuvannia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zerna trytykale.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чернець С.О..pdf1,08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.