Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151
Назва: Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикале
Інші назви: Obgruntuvannia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zerna tretykale
Автори: Чернець, Сергій Олександрович
Chernets, Serhii
Ключові слова: тритикале
trytykale
борошно
boroshno
хліб
khlib
хлібобулочні вироби
khlibobulochni vyroby
висівки тритикалеві
vysivky trytykalevi
хлібопекарні властивості
khlibopekarni vlastyvosti
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Чернець С. О. Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикале : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сергій Олександрович Чернець ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження: хліб, борошно тритикале. Метою роботи є обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна тритикале.Obiekt doslidzhennia: khlib, boroshno trytykale. Metoiu roboty ye obgruntuvannia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zerna trytykale.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чернець С.О..pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.