Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8209
Title: | Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошна |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho khliba z dodavanniam bananovoho boroshna |
Authors: | Сатула, Катерина Олександрівна Satula, Kateryna |
Keywords: | кукурудзяне борошно kukurudziane boroshno лляне борошно lliane boroshno амарантове борошно amarantove boroshno бананове борошно bananove boroshno хімічний склад khimichnyi sklad вологість volohist пористість porystist кислотність kyslotnist хліб khlib |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Сатула К.О. Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Сатула ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8209 |
Abstract: | Метою роботи є розробка рецептури безглютенового хліба з використанням бананового борошна. Об’єктом досліджень є технологія виробництва безглютенового хліба, амарантове борошно, бананове борошно.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury bezghliutenovoho khliba z vykorystanniam bananovoho boroshna. Obiektom doslidzhen ye tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovoho khliba, amarantove boroshno, bananove boroshno. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8209 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сатула К.О..pdf | 3,46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.